Gastenboek

Annette van den Burg
26-05-21 12:03:33
Wij zijn hier vorig jaar juni samen geweest met onze hond Geweldige accomodatie met alles erop en eraan Als je met kinderen gaat is het helemaal ideaal omdat je zicht hebt op de prachtige speeltuin Kortom ideaal Maar ja de hond is niet meer welkom op het park dus was het voor ons helaas de laatste keer Wij wensen jullie veel plezier daar !
Xandra van der Klis
02-11-20 12:20:28
Wij hebben met onze jongens en hond heerlijk genoten!! Fijn zicht op de speeltuin. Alles in de buurt, strand, winkels...geen auto meer nodig! Naast het bos, heerlijk ook met de hond. Helemaal top.
Bedankt!!!
Anne-Marie Oosterling
16-08-20 19:03:22
We hebben super genoten met onze kleindochters zena en yumi. Onze eerste vakantie met opi en omi op Texel bij jullie.
T chalet ziet er super uit en alles is aanwezig. Ruimte genoeg om de chalet heen om de kleintjes bij je te houden.
Stoelen voor buiten en groot speeltuin voor de deur. Communicatie verliefd ook super en snel. Bedankt voor dit super weekend!!
Danielle Bouwman
06-01-20 13:37:39
Beste Natasja en Gerlof,

Wij hebben enorm genoten van jullie verblijf! Hartelijk dank hiervoor. Het chalet is gezellig ingericht en de locatie is ideaal. Binnen een paar minuten in het centrum en de zee is ook op loopafstand.
Voor het chalet is een heel mooi speelveld voor de kinderen. Ze vonden het geweldig!
Nogmaals dank en zeker tot een volgende keer!

Hartelijk dank,
Familie Bouwman
Familie Wiggeman
02-01-20 19:12:46
Beste Gerlof en Natasja,

Wat hebben wij genoten van jullie chalet! Hij klein maar zeker fijn! Van alle gemakken voorzien en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Fijn dat wij in de nu wat koudere periode een extra kachel hadden voor in de slaapkamer. De kinderen hebben zich elke dag vermaakt in de mooie grote speeltuin tegenover het chalet.

Bedankt en zeker tot een volgende keer!

Familie Wiggeman